Okrugli sto o temi “Krizno komuniciranje i proaktivno djelovanje”

U organizaciji Udruženja Vesta iz Tuzle u suradnji sa fondacijom Friedrich Ebert danas je organizovan okrugli sto o temi „Krizno komuniciranje i proaktivno djelovanje“ u Tuzli.

Aktuelna tema „Krizno komuniciranje i proaktivno djelovanje“ okupila je veliki broj gostiju uglavnom ženske populacije koje aktivno djeluju kroz politiku .Krizno komuniciranje je svakodnevno prožeto u svim sferama javnog života ,i dijeli se na dobro i loše komuniciranje.

Organizator okruglog stola Alem Sinanović iz Udruženja Vesta Tuzla ističe da loše komuniciranje najviše utiče na žensku populaciju , naročito za vrijeme nedavnih protesta , poplava i klizišta koje su zahvatile našu zemlju.Gdje su se političari pokazali kao loši govornici i negativan primjer djelovanja u kriznim situacijama.

Na okruglom stolu učesnice su bile uglavnom predstavnice iz javnog političkog života koje su za RTV 7 Tuzla potvrdile da im je teško se izboriti za svoja prava samo zbog toga što su žene.

Iz Udruženja Vesta Tuzla ističu da će u narednom periodu biti organiovan još jedan okrugli sto na sličnu temu kako bi se žene na području TK dovele u što bolji položaj u sferama političkog života.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.