(VIDEO) Košarkaši BiH sa optimizmom dočekuju Rusiju

Muška košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu u tuzlanskom Mejdanu, u okviru 3.kola kvalifikacija za Eurobasket 2017., dočekuje favorizovanu selekciju Rusije. Selektor naše reprezentacije Damir Mulaomerović je na održanoj press konferenciji kazao, da mu je velika čast i zadovoljstvo da vodi reprezentaciju BiH u svom gradu, čime mu se na neki način ostvario dječački san.

Pred njima je težak zadatak, protivnik je sastavljen od vrhunskih svjetskih igrača, ali Mulaomerović nije krio optimizam. Nada se da će igrači odigrati hrabro i dati sve od sebe, jer samo na taj način i uz pomoć tuzlanske publike, mogu doći do jako važne pobjede. U odnosu na prvi meč u kojem su nas Rusi ubjedljivo savladali na svom parketu, Mulaomerovićevi izabranici su jači za Mirzu Teletovića.

Utakmica između košarkaških reprezentacija Bosne i Hercegovine i Rusije igra se u velikoj dvorani Mejdana, u subotu od 20 sati i 15 minuta. Kako je istaknuto na održanoj press konferenciji, sve ulaznice su rasporodane još prije sedam dana.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*