Očekuje se pun Mejdan: U prodaju pušten posljednji kontingent ulaznica za utakmicu BiH – Francuska

Organizacioni odbor utakmice košarkaških reprezentacija Bosne i Hercegovine i Francuske, koja se u petak, 29. juna od 20,30 sati igra u SKPC Mejdan u Tuzli okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. , sve potrebne predradnje za odigravanje utakmice je okončao.

Tehnički uslovi koje zahtjeva ovaj sistem takmičenja su ispunjeni, tako da ljubiteljima košarke ostaje jedino da u petak budu dio velikog košarkaškog spektakla i sportskog događaja godine u gradu soli.

Prodaja ulaznica ide predviđenom dinamikom, a na prodajna mjesta je na tuzlanskom Korzou, te kancelariji RKS Tuzla isporučen i posljednji kontingent ulaznica po jedinstvenoj cijeni od 20 KM, te je sigurno da reprezentaciju Francuske očekuje puna dvorana i paklena atmosfera u Mejdanu.

Organizatori apaleuju na sve gledatelje sa kupljenim ulaznicama da ranije uđu u dvoranu, zbog specifičnih mjera osiguranja na ulazima, a one koji to još uvijek nisu da na vrijeme kupe svoje ulaznice i podrže naše košarkaške reprezentativce u duelu sa jednom od najboljih svjetskih košarkaških reprezentacija.

Također, organizatori obavještavaju javnost da organiziranog javnog gledanja utakmice ispred SKPC Mejdan neće biti.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*