Na motorima presreli vozilo s novcem iz kladionice

U Mostaru se dogodila još jedna filmska pljačka.

Naime, prema prijavi koju je zaprimio MUP, kod zgrade Mostarka u središtu Mostara juče su dvije osobe na motoru presrele automobil u kojemu je bila ženska osoba, a koja je nosila na banku novac iz poslovnica kladionica BetLive.

“Prema prijavi, u vozilu se nalazila djelatnica kladionice koja je prevopzila novac do banke. Dok je automobil stajao na crvenom, nepoznata osoba je ušla i uz prijetnju pištoljem, uzela torbu s novcem i s drugom osobom na motoru se udaljila s mjesta zločina.

Još uvijek istražujemo ovaj slučaj ”- rekli su za Pogled.ba sagovornici iz MUP-a HNK.

Zanimljivo je kako se pljačka dogodila u jednom od naprometnijih dijelova grada, a još zanimljivije je kako policija, prema neslužbenim informacijama, ima problema s pronalaskom svjedoka koji su vidjeli osobe na motoru i spomenutu pljačku.

Naime, svi eventualni svjedoci nisu primjetili ništa neobičmno. Iako nije službeno saopćeno koliko su novca lopovi odnijeli, špekuliše se kako je u pitanju nekoliko desetaka hiljada maraka.

“Još uvijek čekamo da nam iz kladionice dojave koliko je tačno novca žena nosila u banku. Uskoro bi trebali imati više informacija oko ovoga slučaja”, zaključili su iz MUP-a HNK.
(MOJportal)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*