(VIDEO) Zanimaju nas vaši stavovi o tuzlanskoj rock sceni nekad i sad?!

TUZLANSKA ROCK SCENA – NEKAD I SAD?

U ovosedmičnom izdanju zabavno-kolažnog programa Radio televizije 7 Tuzla “Nedjeljom od 5”, govorit ćemo o tuzlanskoj rock sceni nekad i sad.

Kakvu ste muziku slušali od 60-ih do 90-ih godina, gdje ste u Tuzli izlazili, koja vas sjećanja vežu za taj period? Koliko je rock muzika danas zastupljena u Tuzli, koliko uspijeva da se izbori sa turbo folkom?

Ovo su pitanja na koja ćemo ove nedjelje odgovarati sa našim sagovornicima, koji su u tom periodu činili značajan dio tuzlanske muzičke scene, ali toga se ni danas nisu odrekli.

Zanimaju nas i vaši stavovi, vaše priče iz mladosti, ali i stavovi mlađih generacija koji su uspjeli da dožive ovaj period zahvaljujući pričama svojih roditelja ili starijih prijatelja.

Vaše odgovore, ali i ukoliko imate fotografije iz starijeg perioda, nam možete slati u inbox naše FB stranice RTV7 Tuzla, kao i na naš e-mail: redakcija@rtv7.ba.

Osim toga pripremamo i dosta zanimljivog sadržaja za sve generacije i za cijelu porodicu, tako da vas pozivamo da i ovu nedjelju budete uz naš kolažni program “Nedjeljom od 5”.

(RTV7)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*