crp

CRP poziva na Regionalno takmičenje inovatora

U cilju promocije mladih inovatora i unapređenja njihovih inovacija u oblastima korištenja obnovljivih izvora energije i povećanja energetske efikasnosti, organizujemo regionalno takmičenje inovatora „Inovativnim umom do pametne energije“.
Pozivamo sve mlade inovatore ili ekipe inovatora, učenike osnovnih i srednjih škola u Tuzlanskom kantonu (BiH) i Brodsko-posavskoj županiji (HR) da se prijave na takmičenje i osvoje zanimljive nagrade.

Dvadeset takmičara čije su prijave osvojile najveći broj bodova (10 iz Tuzlanskog kantona (BiH) i 10 iz Brodsko-posavske županije (HR)) će dobiti nagrade i priliku za daljnje unapređenje svojih inovacija, kroz praktičan rad na sedmodnevnom kampu mladih inovatora koji će se održati u drugoj polovini juna 2018. godine, na području Brodsko-posavske županije. Pored druženja na kampu, mladi inovatori će dobiti:

Certifikat za učešće na ovom takmičenju;
Medalje i diplome za plasman u 20 najboljih inovatora na regionalnom takmičenju;
Promotivne majice, kape, bilježnice, olovke i solarni ruksak za svakog učesnika;
Materijale i alate potrebne za unapređenje prijavljene inovacije;
Stručnu pomoć (eksperti potrebnih profila) prilikom rada na unapređenju inovacija;
Mogućnost izlaganja svojih inovacija na festivalima mladih inovatora, koji će biti održani u martu 2019. godine u Brodsko-posavskoj županiji (HR) i u aprilu 2019. godine u Tuzlanskom kantonu(BIH);
Prijavite se na takmičenje do 20. decembra 2017. godine!

VIŠE INFORMACIJA O TAKMIČENJU I USLOVIMA UČEŠĆA PROČITAJTE U: Detaljnom uputstvu za takmičare (BiH) ili Detaljnim uputama za natjecatelje/ice (HR)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*