Praznična čarolija u Bingo City Centru do 13. januara

Zimski praznici su vrijeme kad mnoge želje ožive. U Bingo City Centru praznična čarolija traje do 13. januara.

Uz Djeda Mrazov kutak najavljene su radionice, dječije predstave i takmičenja.

Za 16. decembar je zakazana RADIONICA ZA DJECU, U TERMINU OD 11,00 do 17, 00 SATI. Dječija kreativnost nema granica, ali djeci je potrebna pomoć i poticaj da tu kreativnost izraze. OrganizujU dječiju radionicu na kojoj će djeca učiti izraditi slavljeničke kapice, čestitke i ukrase.

28.12.2017. u 18:00h

DJEČIJA PREDSTAVA “BAJKE IZ STARE SEHARE” planirana je za 28. decembar od 18,00 sati. U predstavi su šaljivi vuk i lijepa Crvenkapa koji uvode djecu u svijet mašte, uče ih odvajanju dobra i zla, a Princeza na zrnu graška pokazuje da su sve djevojčice prave princeze bez obzira na porijeklo, imovinsko stanje i druge razlike koje se prave među djecom.

U januaru posjetitelje BCC-a očekuje još iznenađenja. Školski raspust je odličan način da se mališani zabave uz pisanje radova na temu kako su proveli praznike. Iz Bingo City Centra pozivaju 5. januara 2018. godine  najmlađe da učestvuju u literarnom konkursu na temu “Praznična čarolija u Bingo City Centru. Svako dijete, koje napiše literarni rad na zadanu temu, može se prijaviti do 5. januara u 16:00h, kod hostesa, ispred igraonice. 5 januara od 17, 00 sati djeca će čitati svoje radove, a u 20,00 sati će proglasiti tri najbolja rada, za koje će mali autori biti nagrađeni poklon vaučerima u vrijednosti od 100 KM.

I na koncu, 13. januara od 12,00 sati najavljena je dječija predstava “DJEDA MRAZOV VREMEPLOV”. Predstava govori o Dobrici i Mirku, Djeda Mrazovim pomoćnicima. Vještica je otela Djeda Mraza i prijeti nam Nova godina bez paketića. U potrazi za njim Dobrica i Mirko putuju kroz vrijeme i upadaju u razne nevolje. Svi bi se prestrašili strašnog dinosaura, ali naši junaci ne! Svi bi ustuknuli pred željeznim oklopom moćnog gladijatora, ali naši junaci ne! Kako se osjećao robot koji je po prvi put dobio poklon i kako će Djeda Mrazovi pomoćnici pobjediti vječitog neprijatelja Vješticu, saznajte u novogodišnjoj predstavi Djed Mrazov vremeplov.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*