filmmark1405a

Udruženje Filmark realizovalo prvi projekat: Gotov muzički spot za Belmu Huseinefendić

Tuzlanska omladina je i ovaj put napravila korak naprijed, otvorila vrata, pokazala smjer, pružila priliku da mladi čovjek uđe u kreativni svijet, povezala mladost, kreativnost i sve što je potrebno da bi se snimio muzički spot.

Udruženje Filmark, čine mladi kreativni i ambiciozni ljudi iz Tuzle i tuzlanske regije, okupljeni u ime jednog, a to je produkcija i kreacija audio-vizuelnog sadržaja. Nastojimo afirmirati buduće mlade muzičke i glumačke talente i pružiti im sve uslove za njihov uspjeh u ovom poslu.

Naš prvi projekat je snimanje muzičkog spota Belmi Huseinefendić, mladoj pjevačici koja je javnosti postala poznata svojim učešćem regionalnim takmičenjima. Naša organizacija Filmark snimila je Belmi njenu prvu pjesmu i spot. Pjesma je funky stilu i na našim prostorima ne možemo često slušati taj žanr, zbog toga s nestrpljenjem očekujemo reakciju publike.

Premijera pjesme je upriličena prije par dana u Tuzli.

Produkcija Filmark započela je i neke nove projekte. Incijatori smo i prve domaće humorističke serije #Antitalenat za život ” za koju 21.10. održan kasting u Kući Plamena mira. Scenario je spreman a serija će se snimati u Tuzli.

(RTV7/Filmark)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*