(VIDEO) Odlična atmosfera na koncertu Sergeja Ćetkovića pod otvorenim nebom u Tuzli

Popularni crnogorski pjevač zabavne muzike, Sergej Ćetković, održao je koncert u Tuzli, na prvom Panonskom jezeru, na platou Vrtića. Odlična atmosfera, prostor predviđen za publiku ispunjen do posljednjeg mjesta, kao i dobra organizacija, okarakterisali su ovo subotnje veče u centru Tuzle.

Koncert je počeo pjesmom “Istine i laži”, koja je veoma brzo doživjela veliku popularnost, a koja je inače soundtrack istoimene TV serije popularne u našoj zemlji i regionu.

Koncert je trajao dva sata, a Sergej je sa petočlanim bendom izveo neke od svojih najpopularnijih pjesama, kao što su “Nisu mi dali da te volim”, “Oči nikad ne stare”, “Pogledi u tami”, “Još volim te” i druge.

 

Prohladno vrijeme i niske temperature nisu narušile atmosferu, koja je od početka do kraja pokazivala zadovoljstvo publike. Sergej se prisjetio i ranijih nastupa u Tuzli, a uz nekoliko šaljivih priča učinio je da ovo veče ima poseban šarm.

Koncert je obilježio otvorenje ljetnje sezone u bašti Vrtić i dio je proslave 15 godina postojanja Panonike.

Uz odličnu organizaciju završen je jedan od događaja koji će krasiti ovo ljeto na Kompleksu Panonskih jezera u srcu Tuzle.

U video prilogu vam prenosimo dio atmosfere sa koncerta:

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*