Sarajevo, BiH - 18. august 2018:   Četvrti međunarodni skokovi u vodu "Sarajevo Bentbaša 2018"  koji se u organizaciji Udruženja za promociju sporta i turizma "SporTur" održavaju u Sarajevu prekinuti su zbog dojave o postavljenoj bombi. ( Kemal Zorlak - Anadolu Agency )
Sarajevo, BiH - 18. august 2018: Četvrti međunarodni skokovi u vodu "Sarajevo Bentbaša 2018" koji se u organizaciji Udruženja za promociju sporta i turizma "SporTur" održavaju u Sarajevu prekinuti su zbog dojave o postavljenoj bombi. ( Kemal Zorlak - Anadolu Agency )

Sarajevo: Zbog dojave o postavljenoj bombi prekinuti skokovi na Bentbaši

Četvrti međunarodni skokovi u vodu “Sarajevo Bentbaša 2018”  koji se u organizaciji Udruženja za promociju sporta i turizma “SporTur” održavaju u Sarajevu prekinuti su zbog dojave o postavljenoj bombi, javlja Anadolu Agency (AA).

Nakon što je završena druga serija skokova oficijelni voditelj zamolio je prisutne građane da se odmaknu od prostora gdje se nalazi zapisnički sto.

Skokovi su prekinuti, a od rijeke su se udaljili i skakači.

Policijski službenici postavili su zaštitnu traku i u toku je uviđaj.

Inače, veliki broj građana i turista koji su se nalazili u posjeti Sarajevu došao je danas propratiti manifestaciju na Bentbaši.

(AA)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*