Zvijezda “Igre prijestolja” Thor Björnsson se vjenčao s djevojkom Kelsey Henson

Thor Bjornsson, najsnažniji čovjek na svijetu i zvijezda jedne od najpopularnijih serija svih vremena “Igra prijestolja”, potvrdio je da se vjenčao sa svojom djevojkom Kelsey Henson.

“Velika mi je čast što odsad Kelsey Henson mogu zvati svojom suprugom. Moram držati ovu prekrasnu ženu do kraja života. Jako sam uzbuđen zbog svih budućih avantura koje ćemo zajedno doživjeti”, napisao je Thor na svom profilu na Instagramu.

Par je bio u vezi godinu dana, a upoznali su se u jednom kafiću u Kanadi gdje je Kelsey radila kao konobarica. Njih dvoje u javnosti izazivaju veliku pažnju i zbog razlike u visini. Naime, Thor je visok 2,06 metara, a Kelsey svega 1,58 metara.

Thor je ovog ljeta proglašen najsnažnijim čovjekom na svijetu, a proslavila ga je uloga Gregora Cleganea u “Igri prijestolja”.

Njegova bivša djevojka Thelma Bjork Steimann, s kojom ima osmogodišnju kćer, optužila ga je za fizičko nasilje. Ona je medijima ispričala kako ju je glumac, pored ostaloga, jednom prilikom gurnuo niz stepenice u jednom klubu u Reykjaviku. Thor je sve njene optužbe negirao.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*