Zdravko Čolić u Tuzli održao spektakularan koncert

Zdravko Čolić je u punom Mejdanu sinoć održao spektakularan koncert, a publiku je puna tri sata uveseljavao najvećim hitovima.

Harizmatični pjevač je nastup pred nekoliko hiljada Tuzlaka počeo numerom “Ti živiš u oblacima mala”.

Neprikosnoveni kralj romantike u Tuzli je nastupio posljednji put prije skoro četiri godine, a u danima prije koncerta u nekoliko navrata je ponavljao da se raduje dolasku u grad na zrno soli za koji ga vežu samo lijepe uspomene.

Sinoć je istakao da mu se uvijek lijepo vratiti u ovaj grad i sresti s divnom publikom, ali i dragim ljudima.

“Hvala vam svima koji ste večera došli. Iskreno volim doći u ovaj grad jer ovdje imam mnogo prijatelja, a svaki put upoznam i nove drage ljude. Nadam se da ćemo svi skupa uživati u ovom koncertu na kojem ćemo izvesti hitove s posljednjeg albuma”, poručio je Čolić u svom obraćanju prisutnima te nastavio razmjenjivati emociju s publikom.

U sklopu koncerta za koji se danima tražila karta više, regionalna muzička zvijezda promovisala je novi album “Ono malo sreće”, a Čola je i ovaj put potvrdio status miljenika publike.

Nizali su se i neprolazni hitovi “Čija je ono zvijezda”, “Mjerkam te mjerkam”, “Gori vatra”, ali i “Sinoć nisi bila tu”, kojim je svoje fanove još jednom podsjetio na vrijeme kada je počeo da osvaja muzički svijet u cijelom regionu.

Specifična energija koju Čolić sa sobom nosi se i sinoć osjetila u Tuzli, što je prepoznala publika koja je s ovom muzičkom zvijezdom uglas pjevala sve numere.

Ranije dato obećanje da će pjesmom s publikom proći kroz vrijeme je i ispunio.

Odličnom kombinacijom taktova publiku je kroz skoro trosatno druženje proveo kroz minule decenije, pa je tako starije generacije vratio u prelijepo tinejdžersko doba, podsjetio ih na prve ljubavi, a one mlađe obradovao plejadom novijih hitova.

(RTV7/Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*