Gerard Butler i druge holivudske zvijezde izgubili domove u kalifornijskom požaru

Divlji kalifornijski plamenovi natjerali su 250.000 ljudi da napuste svoje domove, a neki od njih nisu preživjeli požar. Vatrogasci se od prošle nedjelje bore sa požarom koji je uništio 109.000 rančeva u Kaliforniji i, između ostalog, kuće poznatih holivudskih glumaca kao što je Gerard Butler.

Policija je potvrdila da je broj mrtvih porastao na više od 30 osoba. Na stotine domova je spaljeno,a nisu pošteđeni ni slavni holivudski glumci.

Nakon što se vratio u svoj dom u nedjelju, Gerard Butler je na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj stoji pored svoje kuće koja je potpuno izgorjela.

“Vratio sam se kući u Malibu nakon evakuacije. Srce mi se slama zbog situacije koja se odvija ovdje. Inspirisan sam hrabrošću, duhom i žrtvom naših vatrogasaca. Hvala vam!”, napisao je Butler u opisu fotografije.

April Love Geary, djevojka pjevača Robina Thickea, na Instagramu je podijelila priču da je njihov dom u Malibuu također izgorio u potpunosti.

“Naša kuća je nestala”, napisala je preko slike na kojoj se jasno može vidjeti kapija među srušenim drvećem. Thicke je nešto ranije podijelio sliku na kojoj dim guta sve ispred sebe dodavši u opis: “Naša kuća je odmah pored. Molimo se!”

Požar je uništio domove Lady Gage, Will Smitha i sestri Kardashian, a mnogi domovi su još uvijek u opasnosti.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*