U Banjoj Luci uhapšen Dejan Kostić nakon objave snimka na kojem se vidi kako zlostavlja konobara

Nasilnik je identifikovan, pronađen i uhapšen, kako je pojasnila, na osnovu videosnimka objavljenog na društvenim mrežama, a na kojem se vidi fizičko i psihičko zlostavljanje mlađeg muškarca.

Markanović kaže da se D.K. sumnjiči da je, nakon učestvovanja u narušavanju javnog reda i mira, narednog dana, 24. aprila, došao ponovo u ugostiteljski objekat, gdje je fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka.

Sve dalje mjere i radnje prema uhapšenom bit će preduzete po instrukciji i pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Nezvanično, uhapšen je Dejan Kostić Dela, a na snmku se vidi kako šamara konobara u jednom banjalučkom kafiću.

D.K. je, 23. aprila oko 19:00 sati, u jednom ugostiteljskom objektu na Bulevaru Stepe Stepanovića u Banjoj Luci, narušio javni red i mir tučom.

Po dolasku patrole policije zatečen je povrijeđen muškarac, a utvrđeno je da mu je povrede nanio D.K.

Međutim, žrtva tjelesne povrede nije tražila krivično gonjenje osumnjičenog, a što je obaveza u skladu s Krivičnim zakonom, pa je D.K. prekršajno kažnjen zbog tuče.

Narednog dana ponovo je došao u ugostiteljski objekat, gdje je fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka, zbog čega je uhapšen.

Dejan Kostić Dela je samozvani vođa navijačke grupe “Lešinari”, a na snimku šamara i zlostavlja konobara u kafeu “Armando” u Banjoj Luci.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*