Od ponedjeljka počinje sa radom Centar za pružanje usluga građanima Tuzle

Centar za pružanje usluga građanima Tuzla, u ponedjeljak 23. 02. 2015. godine, sa početkom od 07:30 počinje da radi u suterenu glavne administrativne zgrade Grada Tuzla (Ulica ZAVNOBiH-a broj 11).

Preseljenje Centra za pružanje usluga građanima iz prostorija Centra za socijalni rad započelo je u petak u 11:00 sati, a nadležne gradske službe će tokom vikenda učiniti sve kako bi Centar za pružanje usluga već u ponedjeljak, 23.02.2015. nastavio rad u punom kapacitetu.

Ovim putem želimo izraziti zahvalnost svima koji su na bilo koji način pomogli uspješno obavljanje poslova, te medijima na korektnom izvještavanju u periodu dok su trajale vanredne okolnosti u obavljanju poslova Centra za pružanje usluga (tzv. Šalter sala i Matični ured).

Posebnu zahvalnost upućujemo građanima, koji su svoje potrebe za obavljanjem poslova u okviru nadležnosti Centra za pružanje usluga obavljali strpljivo, uz maksimalno razumijevanje svih problema sa kojima se suočavala Služba za opću upravu i zajedničke poslove Općine/Grada Tuzla

Koristimo priliku da građane zamolimo za dodatno srtpljenje i razumijevanje ukoliko prvih dana rada dođe do tehničkih proteškoća.

SLUŽBA ZA OPĆU UPRAVU I ZAJEDNIČKE POSLOVE

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.