Milena bdije nad njim: Dragan Nikolić se opet bori za život…

Velikan srpskog glumišta Dragan Nikolić ponovo je hospitalizovan zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, a brižna supruga Milena Dravić i njihova venčana kuma Jelisaveta Seka Sablić svakodnevno brinu o njemu

Milena i Seka došle su u kliniku nekoliko minuta prije vremena predviđenog za posjetu, kako bi iskoristile svaki trenutak koji mogu da provedu sa čuvenim Gagom. Laganim korakom i sa setom u pogledu koju naočare za sunce nisu uspjele da sakriju čuvene glumice kretale su se ka ulazu odjeljenja gde je Dragan smješten – piše Alo.

Milena je vukla punu torbu stvari i dodatne kese u koje je smjestila sve što mu je ponijela kako bi mu olakšala dane u bolnici, a kada je stigla do samog ulaza, glumica je, već umorna od tereta koji nosi, zastala na trenutak i potom ušla sa kumom Sekom.

Nakon što je vrijeme za posjetu isteklo, glumice su izašle iz klinike, ali ih je bura emocija sustigla, te su sjele na obližnju klupu. Iako su se trudile da Gagi uliju pozitivnu energiju i vjeru u ozdravljenje, njegova vjerna životna saputnica i kuma Seka su vidno potresene, ali dostojanstvene u svom problemu, ponovo su stavile naočare za sunce i odmorile se. Kada su prikupile snagu, prijateljice su ustale i zajedno otišle.

– Dragan je ponovo smješten u bolnicu krajem prošle nedjelje nakon što mu se zdravlje ponovo pogoršalo. Tim stručnjaka non-stop brine o njemu i nadaju se da će se ubrzo oporaviti, kao što je bio i dosad slučaj. Milena svaki dan dolazi u posjetu i brine se o suprugu – rekao nam je izvor blizak glumcu.

Podsjećamo, Dragan Nikolić ranije je hospitalizovan zbog karcinoma debelog crijeva, te je nakon šestomjesečnog liječenja u Urgentnom centru Srbije pušten na kućno liječenje. Nakon toga, Dragan je primljen na VMA gde je proveo nekoliko dana, a zatim je otišao na rehabilitaciju u Vrnjačku Banju, gde je proveo više od tri nedjelje, poslije čega se vratio u porodični dom. Čuveni Gaga nakon toga nije imao zdravstvenih komplikacija dosad.

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*