“Budi cool i postavi standard”: Nakon Tuzle radionice za mlade i u Brčko Distriktu

Omladinska grupa Omladinskog resursnog centra Tuzla implementira projekat „Budi cool i postavi standard“, koji se sastoji iz dvije radionice, te ima za cilj da kroz edukativno-interaktivne aktivnosti upozna mlade iz našeg grada, kao i Brčko Distrikta BiH sa problemom bolesti ovisnosti i zdravom načinu života.

Prva radionica je održana  9.1.2017. i 10.1.2017. godine u prostorijama Kuće plamena mira. Na radionici su se obrađivale teme:  samopouzdanje, bolesti ovisnosti, zdravi stilovi života i nenasilna  komunikacija. Na ovoj radionici prisustvovalo je 14 učesnika. Zajedno sa edukatoricom Meritom Sokoli, učesnici radionice imali su priliku da prođu kroz edukativno-interaktivne aktivnosti na jačanju njihovog samopouzdanja i nenasilnih komunikacijskih vještina. Takođe su imali su priliku da kroz pisanje pjesme, crtanje crteža i glumu, na kreativan način spoznaju koliko zdravi stilovi života mogu biti Cool. Po završetku radionica učesnicima su uručeni i certifikati.

Druga radionica će se održati u Brčkom od 18.1.2017. do 19.1.2017. godine u prostorijama Omladinskog centra Brčko Distrikta BiH. Ovom prilikom pozivamo sve mlade iz Brčkog da se prijave na naš link, kako bi učestvovali na radionici.

Link za prijavu: https://goo.gl/TRBk2K

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*