Nagradna igra za srednjoškolce i studente: Koja je tvoja priča?

U okviru projekta Outreach for Undergraduate students (E4U), a pod pokroviteljstvom Kancelarije specijalnog predstavnika EU u BiH (EUSR), studenti Odsjeka za Žurnalistiku Filozofskog fakulteta u Tuzli zajedno sa kolegama sa Ekonomskog fakulteta iz Brčkog kreirali su medijsku kampanju pod nazivom ”Moja država, diploma, plata”. Kako bi smanjili odlazak mladih ljudi iz Bosne i Hercegovine te ih motivisali da jasno i glasno kažu ko su i koliko vrijede ovoj državi,u okviru medijske kampanje pokrenuli smo projekat kao i nagradnu igru pod nazivom ”Poslušaj moju priču”.

Informacije o nagradnoj igri pročitajte u nastavku:

Ako imaš između 16 i 25 godina, živiš u Tuzli ili Brčkom i pisanje ti je jača strana – imamo super informacije za Tebe! Odsjek za žurnalistiku Filozofskog fakulteta u Tuzli i Ekonomski fakultet Brčko te u okviru projekta #e4u, a zahvaljujući Kancelariji specijalnog predstavnika Evropske unije u BiH žele nagraditi jer ćeš napisati najbolju motivirajuću priču namijenjenu mladima, vlastima i biznismenima!

Podijeli s nama svoju priču o trudu, posvećenosti, odgovornosti, učenju i kreativnosti i budi jedan od 30 sretnih dobitnika koje ćemo nagraditi Smart tabletom i slušalicama. Napiši priču koja će motivisati mlade ljude Bosne i Hercegovine da ostanu u državi, vlasti da počnu uvažavati mlade i biznismene koji bi kapacitetne mlade ljude trebali zapošljavati uvijek i zauvijek!

Tu je još jedan izazov! Svoju priču nam osim u pisanoj verziji trebaš dostaviti i u formi video snimka kojim ćeš nas kupiti i svoju nagradu pokupiti! Usudi se, napiši priču i snimi je do 25. februara, potom našoj komisiji ostavi malo vremena da donese odluku i obraduj se!

Rok za dostavljanje motivirajućih priča i video snimaka je 25. februar (ni minut duže od ponoći)! Sve to pod nazivom uz kratke informacije o sebi (Ime i prezime, grad, srednja škola, fakultet (može, a i ne mora), datum rođenja) pošalji na mail adresu mojapriča1@gmail.com!

I da! Svaka video priča će biti objavljena na zvaničnoj facebook stranici našeg projekta www.facebook.com/Moja jer ćeš učešćem u ovoj nagradnoj igri doprinijeti projektu Moja država, diploma i plata! Zar to nije sjajno?! Zato nam se javi, s nestrpljenjem Te čekamo!-poručuju organizatori.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*