Melisa Brčaninović prisustvovala NBA All star meču

Prethodnog vikenda održano je 66. izdanje NBA All Stara u New Orleansu. Naša država nije imala svog predstavnika, ali je zastava Bosne i Hercegovine pronašla svoje mjesto na All Star vikendu.

Bosna i Hercegovina nije imala svog predstavnika na NBA All star meču, koji je kasno sinoć odigran u New Orleansu, ali se zastava naše zemlje ipak našla u Smoothie King Centru.

Najvećem košarkaškom spektaklu na svijetu prisustvovala je naša najbolja juniorka Melisa Brčaninović, koja je prethodnih dana učestvovala na NBA Global kampu Basketball Without Borders.

Najbolja juniorka Bosne i Hercegovine, Melisa Brčaninović bila je u New Orleansu, gdje je u prethodna tri dana učestvovala na prestižnom NBA kampu.

Mlade košarkašice iz čitavog svijeta u ovom periodu radile su sa najpoznatijim NBA stručnjacima, a odigrale su i revijalnu utakmicu, kako bi svoje znanje i umijeće pokazale tamošnjim trenirima.

Basketball Without Borders je jedan od najpoznatijih kampova u zajedničkoj organizaciji FIBA i NBA, na kojem je Bosna i Hercegovina i prethodnih godina imala svoje predstavnike – Lazara Mutića, Njegoša Sikiraša, Amara Gegića…

(SCSport.ba/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*