Grosskreutz dobio otkaz u Stuttgartu nakon tučnjave ispred noćnog kluba

Grosskreutz je u noći s ponedjeljka na utorak zajedno s tri igrača mlade momčadi Stuttgarta otišao u jedan noćni klub gdje su se sukobili sa skupinom mladića. U tučnjavi koja izbila ispred kluba Grosskreutz je najgore prošao i završio je u bolnici zbog zadobivenih udaraca u glavu.

Policija je vrlo brzo privela četvoricu napadača na Grosskreutza objavivši kako su stari između 16 i 19 godina, prenosi Hina.

Čelnici Stuttgarta poludili su kada su saznali za novi incident braniča koji je s njemačkom reprezentacijom osvojio svjetski naslov 2014. u Brazilu. Posjetili su ga u bolnici i uručili mu otkaz.

“Vodstvo kluba je pažljivo istražilo sve detalje ovog incidenta. Utvđeno je kako je Grosskreutz sudjelovao u tučnjavi u središtu grada. Njegovo ponašanje je bilo neprimjereno, srećom nije teže stradao. Međutim, igrači prve momčadi moraju svojim ponašanjem biti uzor mlađim igračima. Zbog toga je ugovor raskinut,” poručili su iz kluba.

Grosskreutz je prije samo 12 mjeseci stigao u Stuttgart iz Galatasarayja gdje se zadržao svega šest mjeseci.

“Žao mi je zbog svega. Pogriješio sam i spreman sam snositi posljedice. Žao mi je što sam prijatelje i obitelj doveo u ovakvu situaciju,” poručio je Grosskreutz koji je šest sezona igrao za Borussiju Dortmund.

“Sada mi je potreban mir, želim se odmoriti i maknuti od profesionalnog nogometa,” dodao 28-godišnji branič koji je u dresu njemačke vrste sakupio pet nastupa.

Stuttgartov trener Hannes Wolf naglasio je kako klub nije imao izbora.

“Ovo nije bila jednostavna situacija. Međutim, u ovoj situaciji raskid ugovora je jedini logičan potez koji je uprava mogla poduzeti,” kazao je Wolf.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*