Održana izborno-izvještajna skupština Udruženja “SNAGA“

Održana je prva izborno-izvještajna skupština Udruženja osoba oboljelih od reumatskih bolesti TK“SNAGA“ . Bila je to ujedno prilika da se članovi udruženja osvrnu na dosadašnji rad kao i na finansijske izvještaje.

Dosadašnji rad ocijenjen je veoma pozitivno imajući u vidu da Udruženje egzistira na dobrovoljnoj osnovi, zahvaljujući članovima entuzijastima i svima onima koji pomažu rad udruženja.

Izvršen je izbor nove skupštine,upravnog odbora kao i predsjednika i podpredsjednika udruženja. Mirela Haračić   kao dosadašnji predsjednik udruženja je svoju funkciju obavljala na besprijekoran način kao što se moglo vidjeti iz bezbroj aktivnosti koje je predvodila kao  predsjednica udruženja. Članovi udruženja su se zahvalili Mireli na dosadašnjem radu i poželjeli sretan rad novoizabranom predsjedniku Ajdaslić Suadu i njegovoj zamjenici Amiri Kartal.

Također je izvršen izbor novih članova skupštine udruženja, pa je od sada predsjednik skupštine Meliha Pirić , a njen zamjenik Nermina Đulović.U upravnom odboru udruženja su Ajdaslić Suad,Amira Kartal,Ademović Izadeta,Džaferagić Franca Azra i Džaferagić Erkam. Funkciju tehničkog sekretara obavljat će Musić Mirela.

(RTV7)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*