FK Sloboda: Imate ideju, predložite je Odboru za razvoj kluba!

Upravni odbor FK „Sloboda“ Tuzla u cilju unapređenja funkcionisanja Kluba, donio je odluku o osnivanju radnog tijela koje treba da predstavlja vezu između Kluba i navijača FK Sloboda Tuzla, a ta veza je Odbor za razvoj FK Sloboda Tuzla.
Upravni odbor od početka svog djelovanja nastoji da rad i funkcionisanje Kluba učini što transparentnijim i dostupnijim simpatizerima i navijačima, a uzimajući u obzir da su se stekle, kako kadrovske, tako i tehničke mogućnosti za realizaciju složenijih projekata i koraka osnovan je Odbor za razvoj FK Sloboda Tuzla čije djelovanje je po volonterskoj osnovi.

Odbor za razvoj FK Sloboda zamišljen je kao segment kluba koji omogućava simpatizerima i navijačima Kluba da svojim kreativnim idejama i projektima pomognu daljem razvoju Kluba.

Ukoliko imate kreativnu ideju, projekat ili prijedlog sa konkretnim načinom i planom realizacije, dovoljno je da se obratite Odboru putem e-mail adrese odborzarazvoj@fksloboda.ba sa detaljnim opisom  ideje i kontaktnim podacima, a članovi Odbora će Vas kontaktirati, te organizovati sastanak sa Vama na kojem će se, u otvorenoj diskusiji, analizirati prijedlozi.

Svi prijedlozi koji se pokažu kao realni, korisni i ostvarivi biti će prezentirani Upravnom odboru na usvajanje i realizaciju. Ukoliko imate nejasnoće u vezi sa načinom i sadržajem komunikacije sa Odborom, Vaša pitanja također možete uputiti na e-mail Odbora.

U skladu sa svojim osnovnim ciljem, a to je poboljšanje komunikacije između Kluba i navijača, te učešće i pomoć navijača u radu Kluba, Odbor za razvoj FK Sloboda nema definisan broj članova te će biti otvoren za sve kreativne, konstruktivne i pozitivne simpatizere koji žele biti dio Odbora.

Također, u želji UO FK Sloboda da Klub približi svim navijačima i prijateljima Kluba u toku je proces usklađivanja statuta za članostvo u klubu, a uskoro će započet realizacija projekta učlanjivanja naših simpatizera i navijača u Fudbalski klub Sloboda Tuzla o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena putem kanala informisanja.

(Tuzlainfo.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*