SKPC Mejdan:VIP koncert „Dva svijeta“ – Željko Joksimović

Jedan od najvećih i najcjenjenijih muzičkih umjetnika na našim prostorima Željko Joksimović održat će svoj spektakularni koncert pod nazivom „Dva svijeta“ u petak 02.06.2017.,u  21.00 u SKPC Mejdan u Tuzli .

Ova ekskluzivna koncertna izvedba je osmišljena za 1500 posjetitelja -u opciji je samo sjedeća varijanta u maloj dvorani Mejdana. Tuzlaci će prvi u Bosni i Hercegovini imati priliku prisustvovati ovom jedinstvenom događaju.

“Dva svijeta” je projekat u kom je jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović izmijenio aranžmane najpoznatijih folk, pop i rok pjesama, kao i nekoliko njegovih pjesama, koje su oduševile publiku u seriji koncerata u decembru prošle godine, u Skoplju, Nišu, Beogradu i Zagrebu. Pjesme su “obučene” u sving muziku i u odijelo džeza. Riječ je o osvježenju na našoj muzičkoj sceni, po uzoru na Pola Enku i Majkla Bublea, slavne svijetske muzičare, ali na Željkov način.
Za ovaj jedinstven događaj u prodaju će biti pušteno samo 1500 ulaznica sjedeća varijanta.Ulaznice u prodaji če se naći uskoro u CD Šipu MIDO Tuzla na korzu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*