Košarkaški kamp za dječake i djevojčice

Zlatko Jovanović, bivši reprezentativac i igrač Sparsa organizuje kamp za mlađe igrače i djecu u Novom Bečeju, sa ciljem da svako dijete napreduje i zavoli košarku. Učesnici kampa su djeca iz Evrope, Azije i sa prostora bivše Jugoslavije. Sa djecom će raditi reprezentativci BiH Elmedin Kikanović, Dalibor Peršić, Marko Šutalo, Filip Adamović, a zadužen za kondicijsku pripremu mladih košarkaša bit će kondicijski trener Sparsa Azur Sakić!

“Basket Friends” košarkaški je kamp koji će se održavati tokom ljetnjih mjeseci u Novom Bečeju,
namjenjen je prvenstveno povezivanju budućih košarkaša i košarkašica, uzrasta od 8 do 15 godina, kao i njihovom pravilnom razvijanju i edukaciji. Kamp nudi mogućnost upoznavanja profesionalnih košarkaskih igrača i rad sa FIBA trenerima. Program sa dva treninga dnevno, stručan rad u manjim grupama sa 5, 6 igrača i individualnim treninzima, omogućit će ubrzan napredak igrača u svim segmentima.

Tokom kampa, organizovana je i posjeta muzeju “Ranko Žeravica”, posjeta bazenu u Bečeju, kao i posjeta najvećem akva parku u Vojvodini, “Petrolend”. Inače, kamp će biti organizovan u dvije smjene, od 26.06.2017 do 04.07.2017 i od 04.07.2017. do 12.7.2017. godine. Polaznike očekuje  15 dana zabave, učenja, druženja i rada.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*