Vedad Ibišević ponovo će zaigrati na Tušnju

FK Sloboda danas od 18 sati igra drugu kontrolnu utakmicu, a protivnik je nedavno oformljen tim Klub X, za koji će kako je najavljeno, pored fudbalera koji su igrali u nižem rangu nastupati i reprezentativci BiH.

Dugogodišnji reprezentativac BiH Vedad Ibišević i novopečeni član fudbalske A reprezentacije BiH Samir Memišević stavit će na kušnju fudbalere Vlade Jagodića koji večeras traži putnike za Kupres.

Klub X sa klupe će predvodit Nevezet Hasanbašić, zvani Lija i Zlatan Nalić, inače trener-konsultatnt švedske U21 reprezentacije.

– Pored dva reprezentativca BiH na današnjoj utakmici planirana su mnoga iznenađenja, stoga vas pozivamo da u što većem broju dođete na stadion Tušanj, pogledate veliku fudbalsku predstavu i podržite FK Sloboda Tuzla – poručili su iz tuzlanskog premijerligaša.

Ibišević je prve fudbalske korake napravio u klubu Zmaj od Bosne iz Tuzle koji se tada takmičio u Premier ligi BiH, pa će mu ovo biti svojevrsni povratak na Tušanj. Prije tri godine na ovom stadionu nastupio je u reprezentaciji BiH protiv Lihtenštajna, a tada je postigao dva gola.

(Faktor.ba/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*