NLB Banka: Obavještenje u povodu okupljanja Sindikata Solidarnosti ispred službenog ulaza NLB Banke u Tuzli

U cilju objektivne prezentacije događaja vezano za okupljanje Sindikata Solidarnosti u Tuzli, koji su se igrom okolnosti, u nekoliko navrata, desili ispred službenog ulaza NLB Banke, želimo obavijestiti da je Sindikat solidarnosti okupljanja ispred službenog ulaza NLB Banke započeo tek nedavno, kada su ta okupljanja zabranjena na okolnim mjestima gdje su radnici ranije protestirali.

Želimo naglasiti da su radnici zamoljeni da proteste izmjeste na drugu lokaciju prvenstveno iz sigurnosnih razloga. U ovom zahtjevu smo se isključivo vodili potrebama i zahtjevima naših klijenata sa željom da osiguramo mirno i profesionalno radno okruženje u NLB Banci. Kao što ste svjesni, našim klijentima želimo pružiti miran ambijent za finansijsko poslovanje i savjetovanje, a prioritet za nas je također osigurati siguran i pouzdan prostor za transport novca, te sigurnost naših zaposlenika.

Još jednom podvlačimo, kao ozbiljan poslovni subjekt i profesionalna institucija, obavezni smo osigurati apsolutnu sigurnost, diskreciju i pouzdanost prilikom poslovanja s našom Bankom, te se ograđujemo od bilo kakvih uticaja na našu odluku, za koju vjerujemo da je na dobrobit naših klijenata i zaposlenika.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*