CEO Tuzla: Održan Sajam mladih poduzetnica

U organizaciji Centra za edukaciju i obrazovanje Tuzla jučer je na kompleksu Panonskih jezera Tuzla organizovan 4. Sajam mladih poduzetnica. Svoje radove izložile su uspješne mlade poduzetnice, koje su okončale poslovnu edukaciju, u okviru Centra, te razvile svoje poslovne ideje.

Tokom Sajma, posjetitelji su imali priliku pogledati radove mladih poduzetnica, koje se bave proizvodnjom prirodne kozmetike, unikatnih predmeta i izradom nakita.

“Organizacijom Sajma mladih poduzetnica, želimo pomoći mladim osobama koje vode svoje poslovne poduhvate. Iza nas su četiri godine organizacije Sajma, i svaki put se trudimo da ponudimo nešto novo, te da svojim korisnicima pružimo priliku da promovišu svoj rad i proizvode. Ovakvim aktivnostima, Centar za edukaciju i obrazovanje nastavlja aktivnosti aktivnog zalaganja za razvoj poduzetništva, zapošljavanja i samozapošljavanja, te mladim pruža praktičnu pomoć u realizaciji njihovih poslovnih ideja, kao i promociji njihovih biznisa. Cilj nam je zaokružiti ciklus sa našim korisnicima – od identifikacije poduzetničkih kompetencija, poslovne edukacije, pomoći pri izradi poslovnog plana, realizacije poslovnog poduhvata, do promocije njihovih biznisa” – istakao je Almir Paočić, direktor Centra za edukaciju i obrazovanje Tuzla.

Učesnice su naglasile da im je učešće na Sajmu pomoglo u promociji njihovih proizvoda i usluga, te posebno istakle odličnu organizaciju Sajma.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*