( VIDEO) Okončano “Ljeto na Panonici”

Kompleks Panonskih jezera  je od danas otvoren za šetnju i rekreaciju, ali ne i za kupanje, budući da je sa jučerašnjim danom okončana  ljetna sezona.

Kako je u razgovoru za naš otvoreni program ” Tuzla danas” upriličen na Panonskim jezerima rekao gost-domaćin Maid Porobić, direktor JKP “Pannonica” Tuzla ovo je bila vanserijska sezona sa 68 sunčanih dana, od predviđenih 55. Prodato je više od 330 hiljada ulaznica svih kategorija, a kompleks slanih jezera je posjetilo više od 400 hiljada gostiju.

Razgovorom zadnjeg vikenda u ovoj turističkoj sezoni RTV7 je okončala i zajednički projekat sa JKP “Pannonica” Tuzla pod nazivom “Ljeto na Panonici”.

Podsjećamo tokom cijeloga ljeta ste imali priliku pratiti jutarnje i popodnevne otvorene programe RTV iz izmještenog studija naše radio-televizije.  Pratili smo dešavanja i ljetni život na Panonskim jezerima, sadržaje koji su upotpunjavali ugođaj na ovoj, sve atraktivnijoj turističkoj destinaciji i omiljenom ljetovalištu Tuzlaka, građana BiH, regiona i svijeta. “Ljeto na Panonici” RTV7 Tuzla bilo je vaš prozor u grad, na Panonska jezera.

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*