Prednosti i mane najveće društvene mreže na svijetu: Život na Facebooku u “Nedjeljom od 5”

Ove nedjelje govorimo o najvećoj društvenoj mreži na svijetu, koju u Bosni i Hercegovini koristi oko milion i po stanovnika…

On nam pomaže u pronalaženju starih prijatelja, u najbržem načinu informisanja…

On stvara ovisnost i ugrožava živote…

On ima brojne prednosti i mane.

Facebook je tema novog izdanja kolažnog programa „Nedjeljom od 5“.

Imat ćete priliku poslušati mišljenja komunikologa, pedagoga-psihologa i stotinu anketiranih korisnika ove najveće društvene mreže.

Moći ćete otkriti i drugu stranu naizgled bezazlene mreže, koja se krije u najvećim svjetskim obavještajnim agencijama.

 

To je samo dio naše emisije.

 

Za vas smo pripremili i razgovor sa jednim tuzlanskim muzičkim umjetnikom, uz kojeg ćemo se, u okviru rubrike „Na kafi sa“, osim uživanja u njegovom pjevanju i sviranju, moći prisjetiti i filma „Sto za 5+“, rađenog u produkciji Radio televizije 7 Tuzla.

Za vas smo i ovoga puta pripremili savjete kako da nešto veoma korisno i lijepo, sami napravite kod kuće i to od stvari koje sigurno imate, a više ne koristite.

„Krug oko svijeta“ ćemo napraviti do Meksika, te i ovoga puta uživati u divnim snimcima i interesantnim pričama o još jednom dalekom mjestu.

Također ćemo govoriti o najbogatijem selu na svijetu gdje sve izgleda sjajno, ali ima i svoju drugu stranu i niko ga ne smije napustiti.

Mnogo zanimljivih priča čeka nas i ovoga puta.

Još jedno druženje za cijelu porodicu, uz teme za sve uzraste, spremno je za još jedno izdanje emisije “Nedjeljom od 5”.

Pratite nas  5. novembra od 17:00 sati.

(RTV7)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*