Uručena priznanja najaktivnijim korisnicima Biblioteke

Biblioteka tradicionalno, u toku obilježavanja „Mjeseca knjige“,  dodjeljuje priznanja svojim najaktivnijim korisnicima, a sve u cilju promocije čitanja i lijepe pisane riječi.

Jedna od nagrađenih članica Biblioteke je Selma Isić, nezaposlena pravnica kojoj je priznanje dodjeljeno kao najaktivnijoj korisnici Čitaonice.

–          Često dolazim u našu  Biblioteku, jer pripremam pravosudni ispit. Odgovara mi zajedničko učenje sa kolegama u tišini Čitaonice. Drago mi je da neko prepoznaje rad, trud i zalaganje svih danas nagrađenih, jer u ovom “sivilu”zaposlenici Biblioteke su svijetla tačka koji prepoznaju kvalitetne i vrijedne ljude, kazala je Selma.

Muhterema Halilović u ime Službe za rad sa korisnicima bibliotečkih usluga i kulturno – promotivne aktivnosti, na osnovu Odluke Upravnog odbora Biblioteke,uručila je jučer  Priznanja najaktivnijim korisnicima koje podrazumijeva besplatnu članarinu na godinu dana.

–          Ovakvim aktivnostima u kojima uručujemo priznanja našim korisnicima, glavni cilj je motivacija za čitanjem, aliiafirmacija knjige uopšte. Drago nam je što je ovaj naš čin uveselio korisnike jer mi pratimo njihov rad, trud i interes za našom ustanovom, ističe gospođa Halilović, rukovodilac Službe za rad sa korisnicima bibliotečkih usluga i kulturno – promotivne aktivnosti.

Priznanja su dobili:

Odjeljenje za odrasle

–          Enver Rahmanović

–          Amra Čamdžić

–          Adi Omić

–          Harun Hadžihrustić

–          Ana Bojana Ljubojević

Čitaonica

–          Selma Isić

–          Andrej Aziri

–          Tarik Omerćehajić

–          Dževad Ćejvanović

Odjeljenje za djecu

–          Dani Korić

–          Dani Džaferagić

–          Adis Hercegovac

–          Šećo Javrić

–          Danis Karahodža

–          Ivan Tunjić

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*