Udruženje PIPOL: I ove godine prodaja prazničnih čestitki

Udruženje porodica i prijatelja djece oboljele od leukemije i drugih malignih bolesti sa područja Tuzlanskog kantona „PIPOL“, tradicionalno, realizuje akciju prodaje prazničnih čestitki po simboličnoj cijeni od 1,00 KM.

Prihod od prodaje čestitki će biti usmjeren za realizaciju aktivnosti i projekata namijenjenih djeci i mladima oboljelim i izliječenim od raka sa područja Tuzlanskog kantona, kao i njihovim porodicama.

Budite i vi dio ove humane priče… Kupovinom prazničnih čestitki obradujte svoje najmilije i na taj način pružite pomoć i podršku djeci i mladima oboljelim i izliječenim od raka sa područja Tuzlanskog kantona,i njihovim porodicama.

Udruženje „PIPOL“ poziva i pravna lica, kompanije sa područja Tuzlanskog kantona da kupovinom prazničnih čestitki iskažu društvenu odgovornost i na prigodan način  svojim uposlenicima, poslovnim partnerima, sardanicima i prijateljima požele još uspješniju2018. godinu. Svim pravnim licima se nudi i mogućnost upisa prigodnih personaliziranih poruka na čestitke, a cijena čestitke sa personaliziranom porukom, kovertom i dostavom na adresu kompanije iznosi 2,00 KM.

Uz saglasnost nadležnog Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Tuzlanskog kantona akreditovani volonteri Udruženja „PIPOL“  čestitke će se prodavati i u školama na području Tuzlanskog kantona. Ulična prodaja čestitki se neće vršiti.

Za sve dodatne informacije, kao i za narudžbe prazničnih čestitki možete se obratiti na e mail adresu: udruzenje_pipol@hotmail.comili na službeni broj telefona 061 200 636 .

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*