Udruženje “PIPOL” poziva školarce da učestvuju u nagradnom konkursu “Solidarnost i podršku pruži i nagradu zasluži”

Udruženje porodica i prijatelja djece oboljele od leukemije i drugih malignih bolesti sa područja Tuzlanskog kantona „PIPOL“ , povodom obilježavanja Međunarodnog dana djece oboljele i izliječene od raka, objavljuje Javni poziv učenicima osnovnih i srednjih škola sa područja Tuzlanskog kantona za učešće u nagradnom konkursu

SOLIDARNOST I PODRŠKU PRUŽI I NAGRADU ZASLUŽI

Opći uslovi za učešće u nagradnom konkursu: U nagradnom konkursu mogu učestvovati učenici osnovnih i srednjih škola sa područja Tuzlanskog kantona. Nagradni konkurs će trajati od 08.02.2018.godine do 15.02.2018.godine.

Način učešća:

Na službeni e-mail Udruženja „PIPOL“: udruzenje_pipol@hotmail.com, u periodu od 01.02. do 07.02.2018.godine potrebno je dostaviti jednu kolektivnu (razrednu) fotografiju i  prigodan slogan podrške djeci i mladima koji se bore protiv raka. Uz kolektivnu fotografiju i slogan, potrebno je dostaviti i sledeće podatke: grad/općina,naziv škole, razred i kontakt telefon razrednog učitelja/nastavnika.Budite kreativni, orginalni, iskažite solidarnost i  podrškuprema djeci oboljeloj od raka, pokažite im da ih podržavate u njihovoj borbi za ozdravljenje.

Donatorskim čekom i nagradom u vrijednosti od 150,00 KM nagraditi će se:

  1. Jedna kolektivna (razredna)fotografija učenika osnovne škole koja bude prikupila najveći broj  oznaka „Like/Sviđa mi se“.
  2. Jedna kolektivna (razredna) fotografija učenika srednje škole koja bude prikupila najveći broj oznaka „Like/Sviđa mi se“.

Donatorski čekovi  i nagrade u iznosu od 150,00 KM biti će uručeni najkasnije do 20.02.2018. godine, posjetom predstavnika Udruženja „PIPOL“ učenicima osnovne i srednje škole  čije kolektivne (razredne) fotografije budu proglašene pobjedničim fotografijama.

Pravila nagradnog konkursa:

  1. Označite sa oznakom “Like/Sviđa mi se“ Facebook stranicu Udruzenje „PIPOL“ Tuzla.
  2. Označite sa oznakom „Like/Sviđa mi se“ željenu fotografiju.
  3. Pozovite vaše prijatelje da označe Facebook stranicu Udruzenje „PIPOL“ Tuzla i željenu fotografiju sa oznakom „Like/Sviđa mi se“.
  4. Nagradni konkurs završava 15.02.2018. godine u 22.00.časova. Pobjedniče fotografije će biti objavljene 16.02.2018.godine najkasnije do 16.00. časova.

Za sve eventualne nejasnoće javite se organizatoru konkursa na e-mail adresu: udruzenje_pipol@hotmail.com. Cilj nagradnog konkursa je, prvenstveno, razvoj svijesti o pojavi malignih oboljenja kod djece i mladih, razvoj vršnjačke empatije i solidarnosti. Osvojena nagrada pripada  učenicima pobjedničke fotografije podjednako.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*