Obavještenje za građane čije su stambene zgrade oštećene ili uništene usljed klizišta

Obavještavaju se građani, čije su stambene zgrade oštećene ili uništene usljed klizišta uzrokovanim obilnim kišnim padavinama u maju mjesecu 2014. godine, da će u petak, dana 05.09.2014. godine, biti objavljena dva javna konkursa:

1.Javni konkurs za dodjelu novčanih sredstava za pomoć u obnovi vlasnicima uništenih ili oštećenih stambenih zgrada na području općine Tuzla
2.Javni konkurs za dodjelu novčanih sredstava za pružanje pomoći u plaćanju troškova stanovanja licima, koja su izmještena uslijed prirodne nesreće.

Tekst javnog konkursa bit će objavljen u dnevnom listu „Oslobođenje“ od petka, 5.9.2014. godine, na web stranici Općine Tuzla na adresi: www.tuzla.ba, na oglasnoj tabli Općine Tuzla u Ulici Aleja Alije Izetbegovića broj 4 (zgrada „Jupitera“) i oglasnim tablama mjesnih zajednica.
Prijavne obrasce i obrazac izjave, koje treba popuniti, potpisati i dostaviti uz ostalu dokumentaciju traženu javnim konkursom građani mogu preuzeti u sjedištu Konkursne komisije u Ulici Aleja Alije Izetbegovića broj 4 (zgrada Jupitera), u šalter sali Općine Tuzla, Ul.Kozaračka bb (zgrada Centra za socijalni rad) i na web stranici Općine Tuzla, na adresi www.tuzla.ba. Rok za dostavljanje prijava je 15 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Oslobođenje“.

(RTV7/OPĆINA TUZLA)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*