Đoković eliminisan već na startu Barcelone!

Novak Đoković doživio je poraz već na startu turnira Serije 500 u Barceloni, pošto je bolji od njega bio Martin Kližan u tri seta – 6:2, 1:6, 6:3.
Prvi set petog međusobnog okršaja sa Martinom Kližanom srbijanski teniser će brzo zaboraviti, baš kao i svi njegovi fanovi koji su mogli da vide očajno izdanje Novaka Đokovića.

Nole nije uspeo da osvoji nijedan poen na drugi servis, a pritom je napravio dvocifren broj neiznuđenih grešaka i napravio samo jedan viner za 33 minuta igre.

Drugi set bio je sušta suprotnost prvog. Novak Đoković i Martn Kližan zamijenili su uloge tako da smo vidjeli kako Srbin ekspresno odrađuje posao i vraća se u meč.

Srbijanski teniser imao je preko 90 posto uspješnosti na prvom servisu, bio je bez greške na drugom, a odnos vinera i neiznuđenih greška potpuno se okrenuo u odnosu na prvi set.

Odlučujući set može se okarakterisati kao treća faza današnjeg okršaja. Nakon dominacije Kližana u prvom i Novakovog “čišćenja” u drugom, u trećem setu videli smo prilično izjednačenu borbu sve do osmog gema kada je pala odluka o pobjedniku.

 

(Vijesti.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*