Fitnes dan u velikoj dvorani SKPC Mejdan u Tuzli

U saradnji sa Općinom Tuzla, Radničkim sportskim društvom „Sloboda“, i brojnim partnerima, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, u okviru projekta promocije aktivnog životnog stila Pokret za radost, organizuje Fitnes dan, 17. septembra u velikoj dvorani SKPC Mejdan, u Tuzli.

Cilj cjelodnevnog programa je da inspiriše što veći broj ljudi, bez obzira na životnu dob i fizičku kondiciju, da posvete pažnju svom zdravlju kroz aktivan život i tako se uključe u Pokret za radost.

Tokom Fitnes dana, svi zainteresirani učesnici biće u mogućnosti da izmjere svoju fizičku kondiciju, da se uključe u raznovrsne sportske aktivnosti koje će im omogućiti da uz pomoć stručnih lica, odaberu one koje im najbolje odgovaraju kako bi popravili svoju fizičku kondiciju.

Pokrovitelji projekta Pokret za radost – Fitnes dan u Tuzli su Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK, Pedagoški zavod TK, pored partnera Općine Tuzla i RSD Sloboda, stručnu podršku daju Fakultet za tjelesni odgoj i sport u Tuzli, Udruženje studenata Medicinskog fakulteta Medicus, Dom zdravlja Tuzla – Poliklinika za sportsku medicinu, Udruženje prosvjetnih radnika TK te prijatelji projekta Ekopak i agencija New Event.

(RTV7)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*