Regionalni ured Evropskog parlamenta mladih BiH prima nove članove

 

Evropski parlament mladih BiH otvara aplikacije za članstvo u svom Regionalnom uredu Tuzla. Regionalni ured u Tuzli je jedan od pet regionalnih ureda Evropskog parlamenta mladih BiH, zajedno sa Sarajevom, Mostarom, Zenicom, i Banja Lukom. Članovi, pored mogućnosti da učestvuju u našim projektima, imaju posebnu priliku da razvijaju svoje organizacijske sposobnosti tako što mogu postati organizatori naših događaja, te time pridonijeti aktivnoj participaciji mladih u BiH.

Kroz participaciju u organizaciji, članovi će ostvariti mnoga poznanstva i prijateljstva, a ujedno poboljšati vještine liderstva i organizacije, razviti kulturu dijaloga, ali i osjećaj odgovornosti za naš svijet.

Ukoliko želite postati dio ove nezaboravne organizacije aplicirajte putem sljedećeg link-a: https://podio.com/webforms/20923058/1441638

Aplikacije će biti otvorene do 27.05.2018 do 23:59 Evropski parlament mladih u BiH (EYP BiH) je osnovan 2013. godine kao dio mreže neprofitnih i nevladinih organizacija u 41 zemlji Evrope. Najznačajniji cilj organizacije je podstaknuti razmišljanje o aktuelnim socijalnim, i kulturnim problemima, kao i promocija demokratskih vrijednosti i utjecaj na mlade kroz neformalne i inovativne edukacijske metode.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*