Srebrenica u Rijeci 2018.

Udruženje “Snaga žene” u saradnji sa vjeroučiteljem Marinom Miletićem, Klubom gimnazijalaca „Ivan Merz“ Prve sušačke hrvatske gimnazije u Rijeci i Zdrugom katoličkih skauta Riječke nadbiskupije organizira ljetovanje za 36 djece iz Srebrenice, PN Ježevac i PN Višća u gradu Rijeci od 13. da 22. jula 2018. god.

Naši domaćini su, kao i ranijih godina, organizirali bogat i raznovrstan program. Za djecu i voditelje će biti upriličeni prijemi kod vodećih osoba različitih institucija: gradonačelnika Grada Rijeke, mr.sc. Vojka Obersnela, riječkog nadbiskupa dr. Ivana Devčića, predstavnika Primorsko – goranske županije, predstavnika islamske zajednice u Rijeci, pravoslavnog hrama sv. Nikole, židovske općine u Rijeci, Sušačke gimnazije,…

Susreti i posjete za našu djecu znače izlazak iz socijalne izoliranosti, a obzirom da je grupa  multinacionalna istovremeno doprinosimo reintegraciji i poboljšanju zajedničkog života u mjestima iz kojih dolaze. Ljetovanje je organizirano pod pokroviteljstvom grada Rijeke i predsjednice Republike Hrvatske.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*