Pripadnici Žandarmerije pretukli brata Aleksandra Vučića

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas da su pripadnici Žandarmerije pretukli njegovog brata Andreja Vučića i dva pripadnika njegovog obezbjeđenja, javlja N1.

Andrej Vučić je privatno bio sa trojicom članova obezbjeđenja, koje je dobio kao član porodice premijera. Kako su u centru Beograda raspoređene jake policijske snage zbog Parade ponosa, pripadnici Žandarmerije su u Birčaninovoj ulici, u blizini Slavije, htjeli da legitimišu Andreja Vučića i njegovo obezbjeđenje, nakon čega je došlo do koškanja a potom i do tuče.

Vučić je danas izjavio da su njegovog brata napalil pripadnici Žandarmerije, ali da su se izvinili.

“Došlo je do nekog prekoračenja ovlašćenja, ti ljudi koji su to učinili su se izvinili. Nećemo privatno goniti bilo koga. Ovo je težak dan za moju porodicu”, rekao je Vučić.

Premijer Srbije je dodao da je njegov brat “hrabar” i da je dobro podnio to. On je pomenuo i da razumije zašto su “momci iz Žandarmerije bili nervozni, pošto su taj dan radili nešto što im se nije radilo”. Vučić je rekao da se njemu lično izvinio i komandant Žandarmerije Milenko Božović.

(MOJportal)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*