Aleksandar Petrović novi predsjednik Cibone

Bivši košarkaš i trener zagrebačke Cibona Aleksandar Petrović izabran je u utorak za novog predsjednika kluba, dok je četverogodišnji direktorski mandat povjeren Domagoju Čavloviću, objavila je Cibona.

Petrović je kao igrač s “vukovima” osvojio dva naslova evropskog prvaka, 1985. i 1986. godine, a reprezentaciju Bosne i Hercegovine je vodio u periodu 2012-13. godina.

Raspuštanjem dosadašnje skupštine, završen je period predsjednikovanja Ivice Lovrića, u čijem je mandatu Cibona prolazila kroz zahtjevan sanacijski period.

Brojni trofeji

U tom razdoblju Cibona je osvajila nekoliko trofeja – ABA (Jadransku) ligu prošle sezone, naslov prvaka Hrvatske (2011/12. i 2012/13), dva puta Kup “Dražena Petrovića” (2012/13. i 2013/14) te Kup “Krešimira Ćosića” (2012/13).

Nova uprava KK Cibona sada broji pet članova: Aleksandar Petrović (predsjednik), Domagoj Čavlović (direktor), Slavko Kojić, Ivan Artuković i Zdenko Antunović (članovi).

“U razdoblju koje je pred nama planira se osnivanje upravnog odbora, koji će se priključiti navedenim upravljačkim tijelima kluba”, piše u Ciboninom saopćenju.

(AA)

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*