Značajna donacija Ženskom fudbalskom klubu “Sloboda” Tuzla

 

Pred sami početak prvenstva tuzlanske nogometne lavice, članice ŽNK „Sloboda“ Tuzla obradovala je donacija kulbu.

Zahvaljujući članovima Vijeća roditelja ovoga kluba i gospodinu Sanelu Karabegoviću iz Ljepunica, prvi tim ŽNK “Sloboda” će igrati u opremi italijanskih prozivodjača.

“Ovim činom pokazuje se da još uvijek ima ljudi koji cijene i prate sport,tim više što smo svjesni da su teška vremena. Željeli smo pomoći ovaj mladi i po nama izuzetno zdravi sportski kolektiv”, rekao je gospodin Karabegović.

Naglasio je da na ovome neće stati, jer kako kaže, dati za 10 godina više od 30 reprezentativki Bosne i Hercegovine čin je za ponos i svaku pohvalu. “Možda smo zaista među prvima kvalitetnije prepoznali i nećemo stati na ovome”,poručio je donator izražavajući nadu da će biti još ovakvih donacija.

Dopredsjednica Roditeljskog vijeća ŽNK „Sloboda“ Tuzla Mirjana Matanović zahvalila se u ime Vijeća i Uprave kluba Sloboda. Gospođa Matanović je pohvalila ovaj potez,  a posebno kooperativnost i brzinu realizacije, kao i gostoprimstvo, uz želju da Karabegović, donator i vlasnik kompanije  i dalje uspješno posluje, sa dobrim rezultatima.

(RTV7/ŽNK “Sloboda”)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*