Tijelo djevojčice (14) koja je pobjegla od kuće pronadjeno u Rakovici

Beživotno tijelo četrnaestogodišnje Ivane Podraščić, učenice OŠ “Svetislav Golubović – Mitraljeta” iz Batajnice, koja je prije više od dva mjeseca nestala, beogradska policija pronašla je danas u napuštenoj kući u Rakovici.

Ivana je, prema saznanjima Kurira pronađena u napuštenoj kući, koja je bila pod vodom. Beživotno tijelo nesrećne djevojčice koje su policajci pronašli, bilo je umotano u čaršaf i u podmakloj fazi raspadanja.

Policija sumnja da je djevojčica najvjerovatnije preminula nasilnom smrću, još sredinom avgusta. Beživotno tijelo Ivane Podraščić prebačeno je na obdukciju, koja bi trebala da pokaže tačan uzrok smrti.

Inspektori su uspjeli da razriješe ovaj svirepi zločin, a muškarac za kojeg se sumnja da je ubica, i koji ima debeli krivični dosije među kome je i krivično dijelo silovanje, već je uhapšen.

Djevojčica je, prema tvrdnji roditelja, 29. jula otišla iz kuće sa prijateljima u “provod” i od tada se nije nikome javila. Njen nestanak policiji je prijavio otac i od tada se vodila kao nestala.

Roditelji su tvrdili da je Ivana i ranije umjela da ode od kuće, ali da se nikada nije dogodilo da je nema toliko dugo i da im se ne javi. Ipak, do kraja su vjerovali da je živa i čak preko medija poručivali da se vrati kući i da neće imati nikakvih problema.

” Moja ćerka je živa i zdrava. Svojevoljno je 1. avgusta otišla s drugarima na žurku i od tada se nismo čuli s njom, ali pretpostavljam da joj ništa ne fali jer je dobro poznajem. Moja ćerka je svojeglava i ne mogu joj ništa, rekao je posle prijave Ivaninog nestanka za Kurir njen otac Drago Podraščić.

S druge strane Ivanina majka Nada je za Kurir sredinom avgusta ove godine rekla.

– Osjećanja su mi podjeljena… S jedne strane sam sigurna da će se moja Ivana uskoro vratiti živa i zdrava, a s druge strane se plašim da su mi ćerku oteli i da će je ubiti ukoliko se zbog njenog nestanka podigne velika medijska prašina.

– Suprug i ja smo bili protiv podizanja medijske prašine jer postoji mogućnost da je ubije taj kod kojeg se sada nalazi. Morate da nas razumete. Mi smo uvereni da će se Ivana vratiti, ovo joj nije prvi put. Bude negde nekoliko dana, pa se vrati – objasnila je tada Nada.

Očekuje se da će se o ovom slučaju uskoro obratiti i MUP.

(Kurir)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*