Tuzla City stigao do trijumfa nad Krupom od 2:1

Tuzla City je na domaćem terenu stigao do trijumfa nad Krupom od 2:1, a ostvarenim rezultatom je očekivano bio zadovoljan trener domaćih Slobodan Starčević.

“Čestitam igračima na pobjedi od 2:1. Ja sam i prije utakmice rekao da nas čeka težak susret jer igramo protiv neugodne ekipe koja zna igrati na rezultat. Igrali smo dobro prvih 60 minuta, imali smo i nekih odličnih prilika u prvom dijelu. Ali mislim da je veoma bitno da je Vojo Ubiparip dao gol, to će nam dati dodatnu širinu u napadu. Danas je i Budimir Šarčević odigrao odličnu utakmicu i nagarađen je golom”, rekao je Slobodan Starčević nakon utakmice.

Krupa je nakon zaostatka od 2:0 bolje zaigrala u polsljednjoj trećini meča, a trener Tuzla Cityja se potom osvrnuo i na suđenje, za koje očigledno nema najbolje mišljenje.

“Vidjeli ste da smo se na kraju morali boriti i sa trinaestim igračem, ali ekipa je izdržala i mislim da će nam ova pobjeda dati samopouzdanje i za naredne utakmice jer mi moramo i možemo osvajati bodove i prići sredini tabele”, poručio je trener Starčević.

Portal SportSport.ba

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*