Servisne informacije za 2. oktobar

I ovoga jutra od dežurnih službi u našem gradu ekipa jutarnjeg programa RTV 7 Tuzla prikupila je servisne informacije koje glase:

MUP TK: U protekla 24 sata javni red i mir narušen 3 puta, dogodilo se 11 krivičnih djela, dogodilo se 11 saobraćajnih nesreća, teške tjelesne povrede zadobilola su 2 lica, lakše tjelesne povrede zadobila su 2 lica a o stepenu povreda  ljekari se nisu izjasnili za 1 lice. Dogodilo se 6 saobraćajnih nesreća sa materijalnom štetom.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ: Kako smo saznali iz Službe hitne medicinske pomoći Tuzla, obavljeno je 166 intervencija.

VATROGASCI: Dežurni vatrogasci su u protekla 24 sata obavili 4 tehničke intervencije, gasili su jedan manji požar na krovu kuće u naselju Husino.

VODOVOD: Iz Vodovoda kažu da vode nema naselje Demirovići na Ljubačama te dio Slavinovića. Kvarovi će biti otklonjeni u toku dana.

CENTRALNO GRIJANJE: Iz centralnog grijanja Tuzla su nam kazali da još uvijek traje tehnološka proba, na terenu se ispituje stanje, svi objekti koji su tehnički ispravni su već dobili grijanje, a ostalima će biti isporučeno u narednih dan ili najkasnije dva.

KOMUNALAC: Uredan odvoz je smeća, kažu u Javnom komunalnom preduzeću Tuzla.

PORODILIŠTE UKC-a TUZLA: Najljepše vijesti dolaze iz Tuzlanskog porodilišta. Rođeno je 10 beba,  6 dječaka  4 djevojčice.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*