epa06398829 Russian President Vladimir Putin (R) shakes hands with Serbian President Aleksandar Vucic (L) during a joint statement for press following their talks in the Kremlin in Moscow, Russia, 19 December 2017. Aleksandar Vucic is on a working visit to Moscow. EPA-EFE/YURI KOCHETKOV / POOL

Vučić danas u Moskvi s Putinom

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas će se u Moskvi sastati sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srbije.

Vučić je jučer stigao u Moskvu, a danas boravi u radnoj posjeti.

Vučić je ranije najavio da će od Putina tražiti podršku za Srbiju u svim međunarodnim forumima.

“Ja ću imati sastanak sa Putinom i razgovaraćemo o svim važnim pitanjima, naravno o Kosovu. Tražiću podršku Putina u svim međunarodnim forumima”, rekao je Vučić u subotu.

Tema sastanka predsednika Rusije Vladimira Putina i predsednika Srbije Aleksandra Vučića biće trgovinsko-ekonomska saradnja i napetost koja raste u regionu, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Teme razgovora Vučića i Putina biće “veoma široke trgovinsko-ekonomske veze i, naravno, napetost koja raste u regionu”, kazao je Peskov novinarima, dodajući da je susret planiran “još pije nekoliko mjeseci”.

(BHRT/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*