Ibrahimović objavljuje nastavak autobiografske knjige pod naslovom “Ja sam fudbal”

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović najavio je da sljedeće sedmice izlazi njegova druga knjiga pod nazivom “Ja sam fudbal”, što će biti nastavak prvog izdanja “Ja sam Zlatan”.

Prva knjiga ovog Šveđanina probudila je veliko interesovanje svjetske javnosti, postala je jedna od najčitanijih knjiga u svijetu sporta na globalnoj razini, a upravo zbog toga Ibrahimović je odlučio napisati i drugu u kojoj će opet pričati o svojoj karijeri.

Ibrahimović je rekao da knjiga izlazi sljedeće sedmice, tačnije u četvrtak, te da će u njoj biti puno slika i intervjua s ljudima koji su obilježili njegovu karijeru.

“Sljedeće sedmice izlazi moja nova knjiga, opet je tema moja nogometna karijera i moram reći da je bilo jako zabavno raditi na njoj. U novoj knjizi se nalazi puno slika i intervjua s ljudima koji su radili sa mnom tokom ovih godina”, napisao je Ibrahimović na Instagramu.Nakon toga, on je potvrdio da će knjiga biti dostupna na švedskom, engleskom, danskom, holandskom, finskom, francuskom, italijanskom i norveškom jeziku, a u prodaji će se naći od narednog četvrtka.

Klix.ba

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*