Porezna uprava FBiH prodaje zaplijenjenu imovinu u Sarajevu, Livnu, Novom Travniku i Tuzli

Porezna uprava Federacije BiH 15. oktobra 2014. u postupku prinudne naplate organizira javnu prodaju zaplijenjene imovine poreznih obveznika dužnika u Kantonalnim poreznim uredima Livno, Sarajevo, Novi Travnik i Tuzla, zbog naplate dužnih javnih prihoda.

U Kantonalnom poreznom uredu Livno u 12.00 sati prodavat će se imovina poreznih obevznika Unis “Unimax” d.d. Livno i “Finvest” d.d Drvar. Od imovine poreznog obveznika Unis “Unimax” prodaje se gradilište, dvorišta, kugl mlin i kvarcna peć, a od imovine poreznog obveznika dužnika “Finvest” d.d Drvar prodaju se poslovne zgrade, proizvodne hale, mašine i oprema.

Putem direktne prodaje u Kantonalnom poreznom uredu Novi Travnik u 12.00 sati prodavat će se imovina poreznog obveznika “Remontni zavod” d.d. Travnik, a u 12.30 imovina poreznog obveznika “BNT- traktori i autodizalice” d.d. Novi Travnik.

Od imovine poreznog obveznika “Remontni zavod” na prodaji je proizvodni objekt, a od imovine poreznog obveznika “BNT – traktori i autodizalice” prodaje se hala montaže.

U Kantonalnom poreznom uredu Sarajevo u 12.00 sati prodavat će se imovina poreznih obveznika “Vako international” d.o.o. i “Emerald investment” d.o.o. Od imovine poreznog obveznika “Vako international” d.o.o prodaje se teretno motorno vozilo, a od imovine poreznog obveznika “Emerald investment” d.o.o. na prodaji su ženski i dječiji odjevni predmeti, sitna galanterija i inventor za radnju.

U Kantonalnom poreznom uredu Tuzla u 10.00 sati putem javne aukcije, a u 11.00 sati putem direktne prodaje prodavat će se

sanitarije, poslovne zgrade, putnička i teretna motorna vozila, razne mašine i oprema.

O rezultatima prodaja zaplijenjene imovine Porezna uprava Federacije BiH će obavijestiti javnost, saopćeno je iz te institucije.

(Fena)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.