Servisne informacije za 21. decembar

I ovoga jutra od dežurnih službi u našem gradu prikupili smo servisne informacije koje glase:

MUP TK  – U protekla 24 sata javni red i mir narušen 1 puta, evidentirano je izvršenje 6 krivičnih djela. Dogodile su se 4 saobraćajne nesreće, lakše tjelesne povrede zadobilo 1 lice. O stepenu povreda  ljekari se nisu izjasnili za 1 lice. Dogodile su se 3 saobraćaje nesreće sa materijalnom štetom.

HITNA POMOĆ – Kako smo saznali iz Službe hitne medicinske pomoći Tuzla, pruženo je 132 usluge.

VATROGASCI  –  Dežurni vatrogasci su u protekla 24 sata obavili 2  tehničke intervencije, te su gasili 1 požar koji je prouzrokovala plinska boca na Trgu slobode.

VODOVOD –  Jedan dio naselja Marići kod Mramora je bez vode, očekuje se otklanjanje kvara u toku dana, saopćeno nam je od dežurnog operativnog u tuzlanskom vodovodu. Uredno snabdjevanje vodom je svih ostalih gradskih i prigradski naselja.

CENTRALNO GRIJANJE – Iz Centralnog grijanja Tuzla su nam kazali da je uredno snabdijevanje toplinskom energijom u našem gradu ovoga jutra.

KOMUNALAC – Uredan odvoz je smeća i higjena grada, kažu u Javnom komunalnom preduzeću Tuzla. Ekipe zimske službe rade na račšišćavanju ulica gdje ima leda i zaostalog snijega.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*