Željezničar poražen od Tuzla Cityja, pet golova u Međugorju

Željezničar je poveo u 40. minuti susreta golom Šabanadžovića i to je bio rezultat prvog dijela igre koji je trajao 60 minuta.

Drugo poluvrijeme je donijelo novi pogodak tima s Grbavice, a ovog puta je u 66. minuti za 2:0 pogodio Osmanković nakon što je slobodan udarac izveo Veselinović.

Nakon toga je uslijedio veliki povratak Tuzla Cityja. Dvije minute nakon primljenog gola prednost Željezničara smanjuje Musić nakon kornera. U 69. minuti pogađa Crnkić za izjednačenje, a pobjedu Tuzla Cityju donio je Hajrović pogotkom iz jedanaesterca koji je izborio Crnkić u 97. minuti utakmice.

Narednu utakmicu Željezničar igra 4. februara u Antaliji protiv Shkendije.

Recimo da su za Željezničar u prvom poluvremenu igrali Kjosevski, Stevanović, Zilić, Rodin, Bajić, Šabanadžović, Hajdarević, Zec, Dacić, Zajmović i Krpić, dok su u drugom poluvremenu nastupili Fejzić, Stanić, Osmanković, Bogičević, E. Šehić, Žerić, Osmanović, Klepač, Ramović, Veselinović i Zubanović.

Ekipu Tuzla Cityja su činili Fejzić, Kojić, Brekalo, Zlatković, Hasanović, Trumić, Efendić, Murga, Stojčević, Šarčević i Ubiparip.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*