Na jesenjem BH Fashion Week-u kolekcija „Less is more“ By DeeDee Sparrow

Na novembarskom 33. Nivea BH Fashion Week-u, revija DeeDee Sparrow by Aida Vrabac Trnačević održat će se 03. novembra u Domu Oružanih snaga u Sarajevu, sa početkom u 20,oo sati.

Aida ovoga puta predstavlja nešto kompaktniju kolekciju, jedinstvenih krojeva i zanimljivih kombinacija materijala, te zagarantovano unikatnih modela. Odjevni predmeti koje je pripremila za novu sezonu su kao i ranije – praktični i nosivi, u bojama i dezenima koje je lako iskoristiti višestruko, za dnevne/poslovne, ali i večernje prilike.

DeeDee svoj rad i dalje nastavlja uz nesebičnu podršku firme GIR d.o.o. iz Gračanice, koja je obezbijedila kvalitetne materijale korištene pri izradi ovosezonske kolekcije.

Ova DeeDee kolekcija je dokaz da zimu ne morate provesti u dosadnim i tmurnim bojama, u jednoličnim materijalima i debelim štofovima. DeeDee Sparrow kolekcija za jesen/zimu ‘14 nosi naziv Less is more, i u njoj preovladavaju ženstvene haljinice upotpunjene ručno rađenim dodacima i ukrasima.

Organizator ove prestižne manifestacije je Udruženje manekena i modnih kreatora BiH, a izvršni producent, modna agencija ABC Models, s kojom Aida ima sada već desetogodišnju saradnju.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*