Nakon teške nesreće: Protiv Emira Hadžihafizbegovića nije podnesena krivična prijava

Protiv bh. glumca Emira Hadžihafizbegovića, koji je 12. oktobra sudjelovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na dionici autoceste A3 od Okučana prema Zagrebu, nije podnesena krivična prijava.

Naime, Državnom odvjetništvu u Kutini nije dostavljena prijava protiv Emira Hadžihafizbegovića zbog izazivanja nesreće u kojoj je poginula Ankica Kuduz (63).

“Pronalazak vozila čiji je vozač srušio svjetlosnu signalizaciju na autocesti je u nadležnosti policije i nemamo informaciju je li ono pronađeno. Istragu nismo naredili s obzirom na to da nam nije dostavljena krivična prijava. Ni rezultati vještačenja još nam nisu dostavljeni”, rekla je za Avaz Marija Rukavina, općinska državna odvjetnica u Kutini.

Inače, bh. glumac je nakon uspješne operacije ruke u Novoj Gradišci, jedno vrijeme proveo u Slavonskom Brodu, a potom je došao u Zagreb. Njegova želja je da se susretne s porodicom Kuduz.

“To mi je veoma bitno. Oni su spremni na to, ali je još sve svježe”, kaže Hadžihafizbegović, čije je zdravstveno stanje iz dana u dan sve bolje.

Radiosarajevo.ba

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*